top of page
DSCF9100_edited.jpg

DIVE DEEP
WORKSHOP INCLUSIVITEIT VOOR BEDRIJVEN

“Dit programma is een must voor iedereen die écht wil bijdragen aan een inclusieve maatschappij”

Bram van de Veer, WeenerXL

IN HET KORT

Een kick-start naar een inclusieve organisatie.

Een interactieve dag en een uitdagende inspiratiesessie.

Concrete tools aan de hand van een persoonlijke intake.

Inspireert tot het nemen van verdere stappen.

Op maat voor uw organisatie
Bij u op locatie
Ontwikkeld door ervarings-deskundigen

HET DIVE DEEP PROGRAMMA

Voor veel organisaties is het een complex proces om een juiste balans te vinden tussen de normale bedrijfsvoering en aanpassingen gericht op inclusie en handicap. Het vraagt om een langdurige en oprechte toewijding van u en en uw organisatie .

Om hierin impactvolle en duurzame stappen te zetten biedt Break Free Academy daarom drie verschillende innovatieve en interactieve vormen van trainingen aan. Ons uitgangspunt is de aangrijpende korte film DIVE DEEP, geproduceerd door Break Free Films. De film zet thema’s centraal die vertellen over mentale gezondheid en intimiteit, maar bovenal over het omgaan met een handicap. Ons inclusietraject, trainingsdag of inspiratiesessie bieden praktische tools om een dieper begrip te creëren over deze kwesties rondom handicap, en zullen zo de inclusiviteit binnen uw organisatie bevorderen. Al onze trainingen worden aangeboden door een team van bekwame professionals die een persoonlijke overtuiging hebben om stigma’s rondom handicap te doorbreken.

TRAINERS MET PASSIE

Al onze trainers zijn innig betrokken geweest bij de realisatie van DIVE DEEP. Zoals de film de focus legt op inclusie en het omgaan met een handicap, zo leggen ook onze trainers de focus op deze - soms confronterende - lessen en brengen zij dit met een onverminderde passie en kennis aan uw organisatie over. Elk van de trainers heeft een uitgebreide deskundigheid en ervaring op dit gebied; zowel op organisatorisch niveau als vanuit eigen persoonlijke verhalen stralen zij de diepgewortelde overtuiging uit dat zij met hun grote ervarenheid op het gebied van trainingen uw organisatie kunnen klaarstomen voor een inclusievere toekomst.

NA HET PROGRAMMA...

DOOR DEZE BREDERE PERSPECTIEVEN ZAL…

  • zijn de deelnemers zich bewust van hun ideeën, opvattingen en gedachtes over inclusiviteit, waaronder over mensen met een lichamelijke handicap.

  • hebben de deelnemers actief meegedacht over de inclusieve werkomgeving van de toekomst.

  • zijn concrete stappen en oplossingen aangedragen die uw organisatie kan implementeren om sociale inclusie te verbeteren.

  • de creativiteit onder de deelnemers gestimuleerd worden.

  • de organisatie leren hoe medewerkers met verschillende achtergronden en ervaringen beter kunnen inspelen op de verschillende klantengroepen van de organisatie.​

  • een grotere groep mensen zich welkom voelen, waardoor talentvolle medewerkers – die eerder wellicht over het hoofd werden gezien – sneller tot de organisatie kunnen toetreden.

Wilt u volledig ondergedompeld worden in alle facetten van sociale inclusie binnen uw organisatie? In ons inclusietraject zal een korte inspiratiesessie worden opgevolgd door een intensieve, volledige trainingsdag. De inspiratiesessie zal geschikt zijn als voorzet om zelf te gaan nadenken over concrete stappen die op het gebied van inclusiviteit gezet kunnen worden. Na ongeveer twee weken diepen we deze stappen verder uit tijdens de trainingsdag. Op deze dag maken we samen een overzicht van de stand van zaken rondom inclusie binnen de organisatie en kijken we naar de toekomst. Na het volgen van dit diepgravende inclusietraject zijn de deelnemers doordrongen van het belang van inclusie binnen de organisatie en hun eigen leven.

 INCLUSIETRAJECT 

Break Free Academy_Training Inclusiviteit_DIVE DEEP_edited.png

 TRAININGSDAG 

In één dag kennismaken met kwesties rondom inclusiviteit binnen uw organisatie? Tijdens onze trainingsdag brengen we gezamenlijk in kaart waar uw organisatie op het gebied van inclusie staat, en welke gedachten, ervaringen en wensen er hierbij onder de deelnemers spelen. We blikken vooruit op de stappen die gezet kunnen worden, en ontwikkelen samen praktische tools die direct in de verschillende lagen van uw organisatie kunnen worden ingezet.

Ook bieden we de inspiratiesessie. Deze zal dienen als een kickstart om te gaan nadenken over inclusiviteitskwesties die in de organisatie spelen. Middels praktische opdrachten kunnen deelnemers zelf nadenken over oplossingen die uw organisatie om kunnen vormen tot een meer maatschappelijk verantwoorde onderneming.

 INSPIRATIESESSIE 

INCLUSIE
OP MAAT

Voorafgaand aan het programma zal er een intake plaatsvinden om de aandachtspunten van uw organisatie in kaart te brengen. 

Op basis hiervan zal het programma gepersonaliseerd worden, zodat er op een concrete manier aan de slag kan worden gegaan met de vraagstukken rondom inclusie. 

Daarnaast houdt uw organisatie toegang tot alle digitale content die bij het programma hoort, zoals de film DIVE DEEP en de bijbehorende “making of”-documentaire BEHIND DIVE DEEP. 

CONTACT

Bedankt voor uw bericht.

We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

DIVE DEEP

Inspiratiesessie

1950,-

DIVE DEEP

Trainingsdag

2950,-

DIVE DEEP

Inclusietraject

4700,-

bottom of page