top of page

ACADEMY

Verhalen zijn krachtig en hebben het potentieel om de percepties van mensen over de wereld om hen heen te veranderen. Break Free Academy richt zich op het creëren van blijvende sociale impact door middel van film.

 

Door te focussen op verhalen die draaien om gemarginaliseerde groepen, streven we ernaar nieuwe wegen te banen en sociale barrières af te breken om een meer inclusieve samenleving te creëren.

 

We bieden trainingen aan voor professionals in elk werkveld of organisaties die de inclusiviteit willen vergroten en op zoek zijn naar praktische tools om het toe te passen.

Daarnaast bieden we online educatieve cursussen aan voor studenten en iedereen die hun professionele en persoonlijke ontwikkeling met betrekking tot bewustwording en de praktijk van inclusiviteit wil verbeteren.

Gebaseerd op de korte film Dive Deep, over een 18-jarige skater met een lichamelijke handicap, biedt dit programma een innovatieve cursus die zich richt op een dieper begrip van handicap en inclusiviteit.

 

Via een reeks boeiende modules en interactieve ervaringen worden studenten, werkende professionals en organisaties uitgedaagd om hun begrip van, en praktische tools voor het omgaan met kwesties gerelateerd aan handicap te vergroten.

 

Partners van Dive Deep zijn onder andere: het Nederlands Filmfonds, het Amsterdam Fonds voor de Kunst, het VSB Fonds, KNR-PIN, de Gemeente 's-Hertogenbosch, Welzorg en Stichting Inclusive Film Foundation.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Dive Deep Academy! Geen zorgen, het wordt geen wekelijkse reclame. We zullen alleen belangrijke updates en mijlpalen delen.

Bedankt voor het aanmelden!

DIVE DEEP ACADEMY_Break Free Films.png
Nieuwsbrief Dive Deep Academy
bottom of page